Om AITC

                      

Lotte Gundtoft  ejer All In Tennis Camps 

Hun er specialist i klubudvikling og tegner i det daglige All In Tennis Camps. Hun har timelønnede trænerne og specialister tilkoblet sit team. 

Lotte startede sin prof.trænerkarriere med 2 år, som hovedsansvarlig for KB s tennisskoler, samt talentudviklingen af pigespillere, heriblandt Karina Ildor.

Hun har været cheftræner i Kolding, hvor hun udviklede en sund og veldreven klub med mange tilbud, samt skabte sportslig succes med oprykning til 1. division (gamle version),  samt juniorer i top 20 i alle juniorrækker. Hun førte Signe Nielsen til guld ved UM i U18 ude og inde.

Derudover har hun været dame og klubudviklingstræner i Århus 1900. Her hjalp hun bla. Mette Iversen til guld ved senior DM i damesingle og udviklede talentgruppen med Søren og Esben Hess-Olesen,  Andreas Bjerrehus,  Christian Brockstedt, Camilla Therkildsen m.fl.

Hendes seneste cheftræner job var i TCO, hvor hun udviklede og organiserede klubben til en sund og veldreven klub med tilbud til alle medlemsgrupper. Desuden førte hun bla. Morten Garbers til sølv og bronze ved senior DM i herresingle. 

På nuværende tidspunkt er Lotte deltidsansat, som træner og træningskoodinator i 1900 Tennis og QTennis.

Lotte har i en række år været underviser på Diplomtræner-uddannelse indenfor “klubudvikling”, “boldbasis i tennis”,  “pige, tennis og fysisk træning”.

Som spiller har Lotte vundet UM i single i U12 og U18, samt vundet et utal af medaljer i double og mix.  Har været fast på juniorlandhold i alle sine junior år.  Lotte har vundet DM-hold guld med KB 2 gange. Højeste ITF U18 ranking var nr. 113.  LG valgte prof. trænerkarriere i stedet for spillerkarriere.

Lotte er uddannet lærer med bla. liniefag i idræt i 1997, samme år blev hun også  uddannet diplomtræner, og har deltaget i utallige efteruddannelseskurser.

Lotte bor i Kolding og har 3 børn.

Rejseleder på vore Tennisrejser

Lars Friis

Træner på vore Tennisrejser

Klaus Libergren

Keymanager & massør

Lena Møller Rasmussen