Filosofi

FILOSOFI
Vi har 3 kodeord:
–  FOKUS
–  UDVIKLING
–  NYTÆNKNING.

FOKUS
Spillerne skal lære at ”holde fokus på detaljen” og at spillerne får det ”bedste frem i sig selv”, og dermed får det optimale ud af træning og kampe.

UDVIKLING
Spilleren udvikles her og nu, men med stort fokus på det langsigtede mål. Vi arbejder procesorienteret.
Spilleren skal lære alle spillets facetter tennis, men vigtigst af alt lære at tænke tennis.

NYTÆNKNING
All in TENNIS CAMPS lytter og bruger den sidste nye forskning og viden inden for spillerudvikling og udstyr.

 

TRÆNINGENS INDHOLD
Hovedformål et at skabe hele tennisspillere, som er gode til at spille kamp. Vi arbejder med det tekniske, det fysiske, det mentale og det taktiske.

Vi har en meget personlig tilgang til alt vores træning, da spillerne kommer med forskellige niveuaer, kompentencer og udviklingspotentiale.

Teknisk
Vi arbejder meget individuelt med udgangspunkt i spilletype. Teknikken skal ikke kun være flot, men effektiv i kampsituationer.

Fysisk
Vi arbejder intenst og specifikt med benarbejde, baneplacering og bevægelsesmønstre,  i balance med spillerens alder og fysiske formåen.

Taktisk
Vi arbejder med udgangspunkt i spillerens spiltype og våben. Men søger også at udvide repertoiret. Vi arbejder med spillesituationer og spilmønstre. Vi vil lærer spilleren at tænke tennis og derigennem gøre spilleren til sin egen coach. Det gør dem utroligt stærke i kampsituationen.

Mentalt
Tennis er en ekstrem sport på det mentale plan, vi arbejder intenst med at gøre spillerne bedre til at få det bedste frem i sig selv i kampsituationen. Vi arbejder med ritualer, stress håndtering, afspænding, vejrtrækning og positiv tankegang.